Søg efter e-nr, pnc, servicenr. etc.
 
Find typeskiltet Vi hjælper - klik her
Kundeservice
5636 1463 Ma-fr kl. 8.00-17.00
Lø kl. 10.00-14.00
Fragt 45 kr.
Forsendelser Alle hverdage 17.30
Chat hverdage 08.00-21.00
Chat weekend 10.00-14.00
Stort udvalg Alle mærker

Privatlivspolitik

Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for os, at du tager dig tid til at læse denne Persondatapolitik, som vil informere dig om vores håndtering af dine personoplysninger.

Hos Nettoparts ApS modtager vi blandt andet oplysninger om vores kunder, leverandører og jobsøgende.

Denne Persondatapolitik gælder også for behandling af personoplysninger om personer, som en virksomhed – uanset selskabsform - anvender som kontaktperson i forhold til Nettoparts ApS. Virksomheder der anvender kontaktperson i forhold til Nettoparts ApS, skal derfor gøre kontaktpersonen bekendt med denne Persondatapolitik.

1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:
Nettoparts ApS
Finlandsgade 29F
4690 Haslev

Privat og Erhverv:
salg@nettoparts.dk
info@nettoparts.dk
Telefonnummer: 56 36 14 63
CVR-nummer: 26 86 21 08

2. Kategorier af personoplysninger

Hos Nettoparts ApS indsamler vi kun de nødvendige oplysninger om dig. Vi har nedenfor beskrevet de typer af oplysninger, som vi indsamler:

Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om dig:

Navn, adresse, mail, telefonnummer, betalingsoplysninger, leveringspunkt.

Derudover behandler vi:

  • Oplysninger om dine bestillinger af varer samt leveringsoplysninger.
  • Korrespondance med kundeservice og/eller andre medarbejdere.
  • Et unikt ID og oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Din geografiske placering
  • Hvilke sider på nettoparts.dk du besøger og klikker på

3. Vi bruger personoplysninger til følgende formål og med de nævnte behandlingsgrundlag

3.1 Formål

Administration af potentielle og eksisterende kundeforhold

Hvis du ønsker at blive kunde hos Nettoparts ApS, behandler vi de nødvendige oplysninger om dig med henblik på at:

  • Levere din bestilte vare
  • Sikre entydig identifikation af dig

Når du er kunde hos Nettoparts ApS behandler vi dine oplysninger, til brug for administration af aftalen herunder for at:

  • Sikre, at dit køb leveres til din adresse.
  • Modtage betaling for den afgivne ordre
  • Identificere dig, når du kontakter os.
  • Holde dine kontaktoplysninger opdaterede.
  • Opfylde øvrige forpligtelser for dig eller os, der følger af aftalen og gældende lovgivning.

3.2 Behandlingsgrundlag

Vores legitime interesser i behandlingen af dine personoplysninger er at:

  • Sikre, at der ikke sker udlevering af oplysninger til andre end dig.
  • Kunne markedsføre vores produkter.
  • Sikre overholdelse af gældende lovgivning.
  • Gennemføre køb af vores produkter.
  • Forbedre kundeoplevelsen.
  • Udvikle og forbedre vores digitale tjenester og kundeservice.
  • Uddanne vores medarbejdere, for at kunne yde den bedst mulige kundeservice.

3.3 Administration og forbedring af vores digitale tjenester

Vi registrerer antal besøg på nettoparts.dk, herunder hvilke domæner de besøgende kommer fra, og hvilket indhold de ser. Registreringerne kan indeholde dine personoplysninger, og vi bruger oplysningerne til at udvikle og forbedre vores digitale tjenester. Derudover bruger vi oplysningerne til statistiske formål, markedsundersøgelser og interne undersøgelser for at forbedre måden, vi kommunikerer med dig på.

Hvis vi behandler dine personoplysningerne til et andet formål end dem, vi har beskrevet ovenfor, vil vi, i henhold til databeskyttelsesreglerne give dig besked om det nye formål, inden vi påbegynder behandlingen.

Når du bruger vores digitale tjenester, så behandler vi dine oplysninger med henblik på at forbedre disse digitale tjenester, og i henhold til markedsføringslovgivningen bliver mail mv. ikke anvendt til yderligere formål end ovenfor beskrevet.

4. Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i punkt 3.2 ovenfor og som er påkrævet i henhold til gældende lovgivning. Herefter vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger på sikker vis. Nogle personoplysninger gemmer vi i kortere eller længere tid. Det gælder:

  • Bogføringsoplysninger, blandt andet fakturaer, tilgodehavender, korrespondance, betalingsoplysninger og lignende oplysninger som er nødvendige for at kunne dokumentere vores bogføring.
  • Vi opbevarer personoplysninger, som påkrævet i henhold til bogføringsloven.
  • Login oplysninger til vores selvbetjeningsløsninger opbevares et år fra sidste køb.
  • Oplysninger om din adfærd på vores hjemmeside og diverse informationer, som indsamles i forbindelse med brug af vores digitale tjenester (f.eks. fra cookies, IP-adresser, apps mv.) opbevares i den tid det måtte være relevant for vores markedsføring.
  • Oplysninger videregives til vores samarbejdspartner, DanDomain A/S, hvor såvel webshop, som betalingssystem er hoasted, og de fungerer derfor, som vores databehandler. Alle persondata du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i DanDomain´s datacentre, og vi har derfor indgået en databehandleraftale, for at kunne garantere dig, at gældende regler om beskyttelse af personoplysninger overholdes.

5. Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt format.

Du kan gøre brug af ovennævnte rettigheder, ved at kontakte vores kundeservice. Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder, idet der af lovgivningen er visse betingelser omkring behandlingsaktiviteter, som skal efterleves. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at klage over, hvordan dine personoplysninger er indsamlet, opbevaret eller behandlet via salg@nettoparts.dk. Vi bestræber os på at løse en klage så hurtigt som muligt. Hvis du er utilfreds med vores svar, kan du klage til den danske databeskyttelsesmyndighed – datatilsynet.dk.

6. Ændring af vores persondatapolitik

Denne Persondatapolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt at opdatere og ændre denne politik i henhold til gældende lovgivning, og vi forbeholder os derfor ret til løbende at opdatere og ændre den.

Denne Persondatapolitik er gældende fra 25. maj 2018.

1
  • Stål-rens, Universal tilbehør & plejeprodukter
    Universal stålpleje fra Nettoparts' egen rengørings- og plejeserie ved navn "Professionel". Anvendes til vedligeholdelse og pleje af stålinventar i køkkenet. Plejemidlet giver en flot, blank og smudsafvisende overflade.

    Overfladen skal være ren og tør inden stålplejen påføres. Udlægges i tyndt lag og aftørres med papir eller tør klud.

    Dette er en universalvare som passer til mange forskellige mærker og modeller. Se produktinfo for specifikationer.
    154,00DKK(inkl. moms)
    På lager. Lev. 1-2 hverdage
    Du kan også afhente i Haslev.
    Læs mere her
   

Indkøbskurv
Indkøbskurven er tom
Varetotal: DKK
Forsendelse
0
DKK
Forsendelse: